Opening Kindcentrum de Kern in Ede
Kindcentrum de Kern in Ede

Opening Kindcentrum de Kern in Ede

Op 3 november wordt Kindcentrum de Kern officieel geopend. Dit allereerste kindcentrum van Spelenderwijs opende op 31 augustus de deuren, de feestelijke officiële opening vindt plaats op woensdagmorgen 3 november. Bewoners uit de wijk en andere belangstellenden zijn daarbij van harte welkom!

Leven inblazen
Woensdagmorgen om 9.00 uur blazen de kinderen het kindcentrum op een ludieke manier leven in. Aansluitend is er vanaf 9.30 uur open huis voor bewoners uit de wijk Kernhem in Ede en andere belangstellenden. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en kennis te maken.

Dagopvang voor de allerjongsten
Spelenderwijs biedt nu ook de allerjongste kinderen begeleiding bij hun ontwikkeling. In een prettige, lichte ruimte bieden we kinderen van 0 tot en met 4 jaar op speelse wijze alle mogelijkheden om te groeien.

Drieplus-groep
Peuters vanaf 3,5 jaar kunnen bij Spelenderwijs op woensdag en vrijdag kennismaken met school. Op een speelse wijze leren ze samen met de pedagogisch medewerker en de leerkracht van het basisonderwijs vaardigheden voor de echte start in het basisonderwijs. De kinderen kunnen tijdens gezamenlijke activiteiten wennen aan school. Ook kunnen leerkracht en peuters elkaar al leren kennen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze opvangmogelijkheden? Kijk op onze website of kom langs op woensdag 3 november!