Laatste nieuws 

30
jan. 20

Spelenderwijs sluit aan bij Wij Zijn Jong

Spelenderwijs Ede is met ingang van maandag 20 januari 2020 aangesloten bij Wij zijn JONG.
Lees meer..
7
okt. 19

OC JA / NEE, oproep aan ouders van de volgende locaties:

Op PO de Valkjes, Veldmuis, Dribbel, DoReMi, Villa Mengelmoes, Speelboom, Besma en BSO Super Groover en Ziezo is geen OC (meer) actief.
Lees meer..
5
okt. 19

Mandatering OC’s / CR

Spelenderwijs vindt de mening en adviezen van ouders als het gaat om opvang van hun kinderen belangrijk. Wij streven ernaar om op alle locaties een oudercommissie (OC) te hebben.
Lees meer..
2
okt. 19

Nieuw Kind-volgsysteem KIJK

Sinds enige tijd zijn we begonnen met het oefenen en invoeren van een nieuw Kind-volgsysteem. Het nieuwe programma heet “KIJK”. De titel zegt eigenlijk alles al, het gaat er van uit dat we “kijken” na...
Lees meer..
1
okt. 19

Even voorsteller: voorzitter cliëntenraad

Ik ben Laura Peters-Edel, getrouwd met Jaap, moeder van Stijn (4 jaar) en Sep (2 jaar) en sinds een paar maanden voorzitter van de Cliëntenraad.
Lees meer..
21
sep. 19

Ouderapp online

Het is even wennen, maar de ouderapp is online. Op twee locaties is de app al uitgeprobeerd door oudercommissieleden, maar in de praktijk bleken er toch nog wat meer kinderziektes in te zitten als dat...
Lees meer..
14
sep. 19

Vakantie BSO

Terwijl iedereen in een iets ander ritme zit door vakantie, draait de vakantie BSO hele dagen een geweldig leuk en uitdagend vakantieprogramma.
Lees meer..
8
aug. 19

Kinderfotogriaf van Spelenderwijs 2019

Ook dit jaar werd er bij Spelenderwijs weer een Kinderfotograaf gekozen. Het afgelopen jaar fotografeerden de kinderen onder begeleiding van vrijwilliger Sam binnen het thema Portretfotografie. Tijden...
Lees meer..
18
jun. 19

Spelenderwijs Ede verhuisd

Spelenderwijs Ede verhuisd Vanaf vrijdag 21 juni zullen onze stafdiensten, zoals de Klantenservice, verhuisd zijn naar de Galvanistraat 1, 6716 AE Ede.
Lees meer..
15
jun. 19

Vacature oproepmedewerker BSO en PO

Vacature juli 2019 oproepmedewerker BSO en PO Vacature voor oproepmedewerker Buitenschoolse Opvang en Peuteropvang bij Spelenderwijs Ede.
Lees meer..
6
jun. 19

Spelenderwijs Ede Klachtenvrij in 2018

Ook in 2018 zijn er bij de Geschillencommissie Kinderopvang geen geschillen ingediend over onze locaties/organisatie.
Lees meer..
14
mei 19

De Avond4Daagse!, voordat je het weet is het weer zo ver

Op alle BSO locaties van Spelenderwijs zal tijdens de loopdagen van de Avond4Daagse! een gezonde maaltijd geserveerd worden aan alle kinderen.
Lees meer..
21
apr. 19

GGD inspecties

In de maanden november en december 2018 zijn BSO de Kern, BSO Ziezo, BSO Super Groover en PO de Veldmuis (i.v.m. verhuizing), PO DoReMi, BSO ZieZo (i.v.m. uitbreiding aantal kindplaatsen), PO ‘t Onder...
Lees meer..
18
apr. 19

Spelenderwijs Ede haalt € 1.706,22 op voor KiKa!

De maand maart stond bij Spelenderwijs in het teken van Koekiemonsters bakken voor KiKa! Op de locaties werden de meeste leuke en ludieke acties verzonnen om geld binnen te halen.
Lees meer..
29
mrt. 19

Stints

We geven u een korte update over het gebruik van de Stints bij Spelenderwijs. Wij volgen de landelijke nieuwsgeving via het ministerie en de brancheverenigingen.
Lees meer..