Laatste nieuws 

21
mrt. 19

Proces 10 naar 16 uur binnen de Peuteropvang

Door de overheid is bepaald dat vanaf 2020 alle VVE-aanbieders 16 uur moeten aanbieden aan kinderen met een VVE-indicatie. Voor Spelenderwijs betekent dit dat 2019 een overgangsjaar is.
Lees meer..
20
mrt. 19

Voorleesmomenten in Cultura

Wist u dat voorlezen heel goed is voor kinderen? Ze leren er nieuwe woorden van, ze ontwikkelen fantasie en ze leren dingen over de wereld om hen heen.
Lees meer..
20
mrt. 19

Inzet pedagogisch beleidsmedewerker

Sinds januari 2019 is de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker binnen de kinderopvang wettelijk (wet IKK) verplicht.
Lees meer..
20
mrt. 19

Doorlopende meting van klanttevredenheid bij de BSO’s Spelenderwijs

In de laatste nieuwsbrief heeft Spelenderwijs u geïnformeerd over het KTO bij de peuteropvang en de voorgenomen start met de ‘Verbetermeter’ bij de buitenschoolse opvang.
Lees meer..
20
mrt. 19

Subsidies VVE

Naast de algemene subsidieaanvraag VVE-peuterspeelzalen vanuit de gemeente Ede, hebben wij medio februari een aantal extra subsidies die vanuit het Onderwijs Achterstanden Beleid werden aangeboden aan...
Lees meer..
4
mrt. 19

Voorjaarsvakantie BSO

Back to the Future is het thema voor de BSO’s in de schoolvakanties. In de voorjaarsvakantie hebben we de rode lijn doorgezet en zijn we actief en creatief bezig geweest.
Lees meer..
14
feb. 19

Valentijnsactie

Op 14 februari hebben zo’n 50 kinderen genoten van hun Valentijnsdiner bij de BSO of Peuteropvang op een Valentijnslocatie. Papa’s en mama’s konden dan samen dineren.
Lees meer..
24
jan. 19

Heidekoningin leest voor bij Besma

Op woensdagochtend 23 januari kwam de heidekoningin voorlezen bij Spelenderwijs locatie Besma. De heidekoningin kwam in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2019 en las voor uit het boek ‘Harry zo...
Lees meer..
1
jan. 19

Thema januari: Mijn held!

Lees meer..