Vakantie BSO

Terwijl iedereen in een iets ander ritme zit door vakantie, draait de vakantie BSO hele dagen een geweldig leuk en uitdagend vakantieprogramma. De zomervakantie luidde het eind in van het overkoepelende jaar thema; Back To The Future, elke week werd er weer een periode uit het verleden uitgelicht en werd de kinderen activiteiten aangeboden binnen sport & spel, creativiteit, koken, wetenschap en nog veel meer. Het Vakantie Activiteiten Team (VAT) had weer heel hard zijn/haar best gedaan om een spetterend programma neer te zetten. Ook ditmaal was er een programma voor de 4 tot en met 7 jarigen en een 8+ programma. De erge hitte in, vooral, de eerste week liet niemand kisten, het programma werd her en der wat aangepast maar iedereen heeft zich er goed doorheen geslagen! Chapeau aan de collega’s die gewerkt hebben die week.

De 8+ kinderen zijn onder andere op de fiets naar de Concordia Molen in Ede geweest, de 4 tot en met 7 jarigen beleefden weer een spannende dag tijdens de 2 belevingsdagen bij de Oude Hofstede. Er waren workshops op locatie van onder andere DOS Lunteren, zij gaven een workshop Cool Moves Volley aan onze 8+ kinderen. Er werd judo gegeven door Lawa’s gym uit Ede aan de 4 tot 7 jarigen. Er was een voetbal workshop voor de 8+ kinderen door Gerrie (jongerenwerker van Malkander). Tine Soontiens (Cultura) bood een dans workshop aan de 4 tot en met 7 jarigen. En naast al deze workshops was er dus ook nog een heel activiteitenprogramma met uitjes naar onder andere de Piramide van Austerlitz en het Maisdoolhof.

Het vakantie activiteitenteam is al volop bezig met de herfstvakantie, waarvoor u zich al heeft kunnen inschrijven. Mocht u nog opvang nodig hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice; info@spelenderwijsede.nl