BSO bij Spelenderwijs

Zinvolle vrije tijd en altijd iets te beleven!
Veel kan en weinig moet. De speel- een leefruimtes zijn verdeeld in bijvoorbeeld techniek, bouwen, toneelspel, lezen of muziek maken. Daarnaast bieden we via thema’s en workshops leuke en gevarieerde, leeftijdsgebonden sport-, spel- en dansactiviteiten aan.

Sport, spel, muziek en dans
Op de BSO worden kinderen al spelend wijzer. Wij bieden maandelijks een thema waarbij op al onze BSO’s kinderen speciale activiteiten krijgen aangeboden. Door de thema’s is er volop afwisseling in toneelspelen, muziek, techniek, natuurkunde, gezelschapsspelen, bouwen en knutselen, buitenspelen, koken.

Workshops
Voor sommige buitenschoolse ervaringen heb je specialisten nodig, professionals en vrijwilligers. Zo komen onze timmer en fotografie opa’s regelmatig langs. En zijn er workshops als judo, streetdance, ehbo, etc..

Vakantiepret programma
Ook in de schoolvakanties is er altijd wat te beleven bij de BSO! Samen met de kinderen bedenken we voor elke vakantie een thema. De thema’s worden met veel gevarieerde activiteiten uitgewerkt. We spelen en genieten in de BSO en maken ook graag uitstapjes.

52 weken open
Onze buitenschoolse opvang is bijna het hele jaar open. Wij zijn alleen gesloten op de nationale feestdagen. En is er een studiedag op school? Wij gaan graag open als er voldoende kinderen zijn.