Over ons

Door kinderen liefdevol op te voeden, te verzorgen en te begeleiden stimuleren wij ze in hun ontwikkeling. Dit doen wij niet alleen, maar sámen met alle betrokkenen die om het kind staan, zoals ouders en scholen. Met elkaar én voor elkaar. Dat is onze basis. We bieden kinderen van 0 t/m 13 jaar een veilige en uitnodigende omgeving waar zij zich welkom en vrij voelen. En waar ze met plezier naar toe gaan. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal ontwikkelen. 

Onze pedagogische visie 

Wij geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen als zij lekker in hun vel zitten en met hoge betrokkenheid actief zijn. Onze pedagogische visie kent dan ook de titel: ‘Welbevinden en betrokkenheid maken het verschil!’. We vertellen je graag meer over deze visie en wat je hiervan merkt op onze locaties. 

Voor kinderen 

Spelenderwijs verzorgt dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang in Ede en omgeving. 

We doen het nooit alleen 

Spelenderwijs Ede hoort bij de Skar Groep en is daardoor onderdeel van Wij zijn JONG. Samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit dezelfde pedagogische visie en een gezamenlijke strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.