Peuteropvang (2 tot 4 jaar)

Door te ontdekken zijn kinderen actief bezig met hun ontwikkeling. Vooral peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid, in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. Zodat ze ontdekken wat ze leuk vinden en wat hun talent is. Ze krijgen de ruimte om te proberen, te klauteren en te klimmen en initiatief te nemen. Kinderen die het op eigen wijze doen en zichzelf kunnen zijn, daar houden we van! 

Spelen en leren met VVE 

Wij stimuleren de ontwikkeling van kinderen bij Spelenderwijs ook met een VVE programma. Dit is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen, denk aan sociale vaardigheden, rekenontwikkeling en motoriek, met extra aandacht voor de taal. We investeren in een goede samenwerking tussen school en de peuteropvang. Zo kijken we bijvoorbeeld samen naar wat kinderen, in hun ontwikkeling, nodig hebben om zo te zorgen voor een doorgaande leerlijn wanneer kinderen de overstap maken van peuteropvang naar school.  

Een VVE-indicatie kan invloed hebben op het aantal uur peuterwerk dat je kunt afnemen. Kinderen met een VVE-indicatie komen vanaf 2 jaar in aanmerking voor subsidie. 

Wat neem je mee? 

Wij zorgen voor fruit, drinken en luiers zolang het nodig is. Als jij de favoriete knuffel van jouw kind meeneemt, dan komt het goed. En vergeet niet een schoon setje kleren mee te nemen, want wij gaan graag op ontdekking. 

Tot snel? 

Fijn dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een locatie. Wij hebben dan alle tijd voor jou! Voor persoonlijk advies bel je naar 0318 – 68 75 82.  

Wil je een kijkje komen nemen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Kom gerust eens kennis maken en rondkijken bij ons op de groep. In ons overzicht vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt. Of vraag hier direct een rondleiding aan.

rondleiding aanvragen

Persoonlijk advies

Wil jij graag advies over welke locatie het beste aansluit bij jouw wensen? Of waar jouw kind ook op korte termijn terecht kan. Neem dan contact op met onze klantadviseurs. Zij kunnen met jou meekijken en op basis van jouw wensen kijken welke locatie het beste bij jou en jouw kind past.

Neem contact op

SP_425123_Iconen-website_locaties-tweede-kleur-72.pngMet ruim 15 vestigingen voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Ede en omliggende gemeenten, zijn we altijd dichtbij.

Bekijk onze vestigingen

Tarieven

De kosten voor peuterwerk zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de subsidie van de gemeente. De gemeente maakt onderscheid tussen (werkende) ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag en ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

In veel gevallen krijgt u een deel van de kosten vergoed via de gemeente of de Dienst Toeslagen. Wilt u de hoogte van uw bijdrage weten? Klik hieronder om de inkomensafhankelijke ouderbijdragetabellen te bekijken. De gemeentelijke subsidie voor peuterwerk geldt voor kinderen vanaf 2 jaar.

2024

Met onze rekentool weet u binnen twee minuten waar u aan toe bent.

BEREKEN UW KOSTEN