DE BELHAMELS

Voor school, na school, tijdens schoolvakanties of op studiedagen: voor vertrouwde, professionele opvang voor uw kind kunt u terecht bij de Belhamels. Zit uw zoon of dochter op de Koning David School, de Louise de ColignyDe Regenboogschool of de Calluna Montessori dan treft hij of zij vast bekende kinderen. Wel zo gezellig! BSO de Belhamels is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. We gaan graag de natuur in, bieden dagelijks een sportprogramma aan in de gymzaal en koken graag met de kinderen.

Medewerkers
Joe Jacobsen
Joe Jacobsen
Pedagogisch medewerker
Olaf van Silfhout
Olaf van Silfhout
Pedagogisch medewerker
Gwenda van Veen
Gwenda van Veen
VVE Coach
Astrid Wildekamp
Astrid Wildekamp
Unit manager

CONTACTGEGEVENS 

BSO De Belhamels
Buurtmeesterweg 27
6711 HL Ede
06 43 19 10 20
LRKP nr. 269537028
belhamels@spelenderwijsede.nl


  • Maandag
  • 14:00 - 18:30
  • Dinsdag
  • 14:00 - 18:30
  • Donderdag
  • 14:00 - 18:30

Natuuractiviteiten

Natuur prikkelt alle zintuigen en de nieuwsgierigheid van kinderen. De geur van de herfst, de kleur van de bloemen, de structuur van zand en sneeuw, het geluid van de wind en de regen, de overgangen van seizoen naar seizoen. Natuur ervaren stimuleert kinderen volop.

Open

Onze buitenschoolse opvang is bijna het hele jaar open. Is er een studiedag op school? Wij gaan graag open als er voldoende kinderen zijn. Op de nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Vakantiepret programma

Ook in de schoolvakanties is er altijd wat te beleven bij de BSO! Samen met de kinderen bedenken we voor elke vakantie een thema. De thema’s worden met veel gevarieerde activiteiten uitgewerkt. We spelen en genieten in de BSO en maken graag uitstapjes.