Magic Kids

Voor school, na school, tijdens schoolvakanties of op studiedagen: voor vertrouwde, professionele opvang voor uw kind in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar kunt u terecht bij Magic Kids in basisschool Panta Rhei. Zit uw zoon of dochter op deze school, de Vlinderboom, de EMS of De Brugge? Dan treft hij of zij vast bekende kinderen. Wel zo gezellig! Wanneer de kinderen 7 worden, stromen zij door naar de locatie Rataplan, tegenover Magic Kids, waar ze in een uitdagende op de leeftijd ingerichte ruimte worden opgevangen. Er is een nauwe samenwerking tussen Magic Kids en Rataplan. Twee keer per jaar is er feest samen met bso Rataplan.

Medewerkers
Nathalie Helweh
Nathalie Helweh
Pedagogisch medewerker
Jolanda van der Kuij
Jolanda van der Kuij
Pedagogisch medewerker
Laura de Man
Laura de Man
Pedagogisch medewerker
Annemarieke van Roekel
Annemarieke van Roekel
Gwenda van Veen
Gwenda van Veen
VVE Coach
Astrid Wildekamp
Astrid Wildekamp
Unit manager

CONTACTGEGEVENS 

BSO Magic Kids
Palmedreef 4
6716 HB Ede
06 36 54 94 55
LRKPnr. 224714211
magickids@spelenderwijsede.nl


  • Maandag
  • 14:30 - 18:30
  • Dinsdag
  • 14:30 - 18:30
  • Woensdag
  • 11:45 - 18:30
  • Donderdag
  • 14:30 - 18:30

Voorschoolse opvang

Bij minimaal 5 kinderen kunnen wij u op deze locatie voorschoolse opvang aanbieden. Van maandag tot en met vrijdag is uw kind welkom van 07:30 tot 08:30 uur. BSO Magic Kids is gehuisvest in basisschool Panta Rhei. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar school of uw kind loopt zelf naar school.

Open

Onze buitenschoolse opvang is bijna het hele jaar open. Wij zijn alleen gesloten op de nationale feestdagen. En is er een studiedag op school? Wij gaan graag open als er voldoende kinderen zijn.

Vakantiepret programma

Ook in de schoolvakanties is er altijd wat te beleven bij de BSO! Samen met de kinderen bedenken we voor elke vakantie een thema. De thema’s worden met veel gevarieerde activiteiten uitgewerkt. We spelen en genieten in de BSO en maken graag uitstapjes.