Ratjetoe

Voor school, na school, tijdens schoolvakanties of op studiedagen: voor vertrouwde, professionele opvang voor uw kind kunt u terecht bij Ratjetoe in gebouw Collage.
Onder BSO tijd bezoeken we de bibliotheek en is er gelegenheid tot muzikale vorming. Maken we dagelijks gebruik van de gymzaal en de buitenpleinen voor sport & spel.  Dit alles binnen Collage! Zit uw zoon of dochter op de Wilhelminaschool, de Julianaschool of de Prinsenakker? Dan treft hij of zij vast bekende kinderen. Wel zo gezellig!

Medewerkers
Marije Hazeleger
Marije Hazeleger
Pedagogisch medewerker
Jacquelien van Scherrenburg
Jacquelien van Scherrenburg
Astrid Wildekamp
Astrid Wildekamp
Unit manager
Mariska  Willemsen
Mariska Willemsen
Pedagogisch medewerker

CONTACTGEGEVENS 

BSO Ratjetoe
Hogeweg 23
6721 VD Bennekom
06 36 02 82 35
623388595
ratjetoe@spelenderwijsede.nl


  • Maandag
  • 14:15 - 17:00/18:30
  • Dinsdag
  • 14:15 - 17:00/18:30
  • Donderdag
  • 14:15 - 17:00/18:30

Uitdagend speelplein

Buitenspelen na een dag op school is heerlijk. Onze ruime pleinen zijn uitdagend en stimuleren kinderen om samen te spelen. Gewoon lekker klimmen en klauteren, een potje voetbal, fietsen of in de zandbak. Maar ook bouwen of een spel doen met elkaar. Binnen maken we dagelijks gebruik van de gymzaal waar we sport & spel aanbieden. Ook bieden we de kinderen uitdagende workshops aan zoals judolessen, digitale fotografie en timmeren. Het kan allemaal!.

Open

Onze buitenschoolse opvang is bijna het hele jaar open. Wij zijn alleen gesloten op de nationale feestdagen. En is er een studiedag op school? Wij gaan graag open als er voldoende kinderen zijn.

Vakantiepret programma

Ook in de schoolvakanties is er altijd wat te beleven bij de BSO! Samen met de kinderen bedenken we voor elke vakantie een thema. De thema’s worden met veel gevarieerde activiteiten uitgewerkt. We spelen en genieten in de BSO en maken graag uitstapjes.