KC De Kern

In basisschool de Kern biedt Spelenderwijs nu ook opvang voor de allerjongste kinderen. Met ruime pedagogische ervaring biedt Spelenderwijs deze kinderen begeleiding bij hun ontwikkeling. Er is plaats voor zestien kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In een prettige, lichte ruimte waar jonge kinderen zich veilig en op hun gemak voelen, bieden we hen op speelse wijze alle mogelijkheden om te groeien.

Als u opvang zoekt voor uw kind(eren), wilt u natuurlijk het beste voor ze. Door kinderen liefdevol op te voeden, te verzorgen en te begeleiden, stimuleert Spelenderwijs ze in hun ontwikkeling. Dit doen wij niet alleen, maar sámen met alle betrokkenen die om het kind staan, zoals ouders en scholen. Met elkaar én voor elkaar. De intensievere samenwerking met basisschool de Kern in Kindcentrum de Kern past hier uitstekend bij. 

Door samenwerking met basisschool de Kern kunnen kinderen vanaf 3,5 jaar tijdens de dagopvang al kennismaken met de school. In dezelfde ruimte bieden we op woensdag en vrijdag opvang aan een drieplus-groep. Hierover lees je meer onderaan op deze pagina. Bso KC de Kern en BuitenGewoon maken ook deel uit van KC de Kern. Hier worden kinderen van 4 tot 13 jaar opgevangen.

Medewerkers
Leyla Fahmy
Leyla Fahmy
Pedagogisch medewerker
Marsha Heerebout
Marsha Heerebout
Pedagogisch medewerker
Linda Overbeek
Linda Overbeek
Pedagogisch medewerker

CONTACTGEGEVENS 

Dagopvang KC de Kern
Kleine Houtplein 1
6718 GG Ede
06 53 67 29 98
LRKP nr. 673316890
dagopvangdekern@spelenderwijsede.nl


  • Maandag
  • 07:30 - 18:30
  • Dinsdag
  • 07:30 - 18:30
  • Woensdag
  • gesloten
  • Donderdag
  • 07:30 - 18:30
  • Vrijdag
  • gesloten

Op woensdag en vrijdag is op deze locatie de drieplus-groep KC de Kern geopend. Deze groep is van 8.30 tot 12.30 uur geopend en biedt plaats aan maximaal zestien kinderen per dagdeel.

Drieplus-groep KC de Kern

In samenwerking met basisschool de Kern is sinds 31 augustus 2021 een drieplus-groep gestart op woensdag en vrijdag. De kinderen doen samen met hun vertrouwde pedagogisch medewerker Marsha mee aan activiteiten van het basisonderwijs. Zo kunnen ze op een speelse manier kennismaken met de leerkracht van school. Ze leren er vaardigheden die goed van pas komen op hun eerste echte schooldag. Ook de leerkracht leert de kinderen al vroeg kennen.

Hun vertrouwde pedagogisch medewerker komen ze nog regelmatig tegen, ook als ze eenmaal in groep 0 zitten. Dit helpt peuters om te wennen aan de nieuwe omgeving en de nieuwe klasgenootjes. En het maakt de overgang naar het basisonderwijs een stuk makkelijker voor uw kind. Zo worden kinderen spelend wijs.