Dagopvang.

0 tot 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat jij jouw kind zíet groeien!


 Opvoeden doen we samen met ouders en school voor een gemakkelijke overgang.

 In een rijke uitdagende omgeving met een gevarieerd speelaanbod en activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelbehoefte van jouw kind.

 Met ruimte voor initiatief, waarbij jouw kind de kans krijgt om zichzelf te zijn en samen van elkaar te leren. 

 Altijd in dialoog. Ieder kind heeft een eigen mentor en is voor ouders het vaste aanspreekpunt.

Wil je een kijkje komen nemen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Kom gerust eens kennis maken en rondkijken bij ons op de groep. In ons overzicht vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt. Of vraag hier direct een rondleiding aan.

rondleiding aanvragen

Tarieven 2024

2024
52 weken: € 10,40
40 weken: € 11,59

De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen. Met onze rekentool bereken je eenvoudig en snel de maandelijkse kosten van onze dagopvang.

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari tot 31 december 2024.

  • De rijksnorm voor dagopvang is € 10,25 per uur. Dit is het bedrag waarmee de kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen wordt berekend.
  • Extra opvang is mogelijk, maar afhankelijk van de personeelsplanning en de bestaande wet- en regelgeving. Je betaalt hiervoor het tarief behorend bij je contract.
  • Dagopvang neem je af in hele dagen (van 7.30 tot 18.30 uur). Op sommige vestigingen zijn ook dagdelen mogelijk. Een ochtenddeel duurt van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdeel duurt van 13.00 tot 18.30 uur. 
  • Voor de twaalf schoolvakantieweken sluiten wij aan bij de officiële vakantieweken van de Rijksoverheid regio Midden. In vakanties kunnen groepen samengevoegd worden en kan de opvang op andere vestigingen plaatsvinden.