Altijd iets te beleven!

Bij Spelenderwijs Ede is altijd iets te beleven!

Buitenschoolse opvang

Na een lange dag op school verdient uw kind een fijne middag. een plek waar het lekker zijn gang kan gaan. Waar kinderen zichzelf mogen zijn, gezien worden en aandacht krijgen. waar ze opgevangen worden met een luisterend oor, thee en een lekker, verantwoord hapje. En naturlijk is er bij elke BSO van Spelenderwijs Ede elke dag weer van alles te doen en te beleven!

In de vakantie maken wij er samen met de kinderen een feest van. Ieder schooljaar worden samen met de kinderen thema’s bedacht, die we in de vakanties met verschillende actieve, uitdagende en leuke activiteiten uitvoeren. Creatief, sportief en lekker als we samen koken. We houden bij de activiteiten rekeningen met de leeftijd van de kinderen.

Veel kan en weinig moet. De speel- een leefruimtes zijn verdeeld in bijvoorbeeld techniek, bouwen, toneelspel, lezen of muziek maken. Daarnaast bieden we via thema’s en workshops leuke en gevarieerde, leeftijdsgebonden sport-, spel- en dansactiviteiten aan.

Peuteropvang

Spelenderwijs Ede biedt uw peuter een veilige en uitnodigende omgeving en gevarieerde activiteiten. Zo kan uw peuter samen met andere peuters spelen en ontwikkelen en zich zonder dat hij of zij dat in de gaten heeft voorbereiden op de basisschool. Naast de vaste dagindeling worden peuters uitgedaagd door themagerichte activiteiten.