OUDERBIJDRAGE

OUDERBIJDRAGE MET OF ZONDER VVE-INDICATIE

Wat betekent een VVE indicatie?
Een VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen met extra aandacht voor de taal. Het Consultatiebureau geeft bij kinderen met een risico op een taalachterstand een schriftelijke indicatie af waarmee uw kind een VVE locatie kan bezoeken tegen een gereduceerd tarief.
Met een schriftelijke VVE indicatie betaalt u 7 uur, dit is ongeveer twee dagdelen. Het derde dagdeel met een maximum van 3 uur is gratis en wordt betaald door de gemeente Ede. Uw peuter maakt dan gebruik van een VVE programma van 3 dagdelen. U dient de schriftelijke indicatie samen met uw inschrijfformulier in te leveren bij de Klantenservice Spelenderwijs. Bezoekadres: Galvanistraat 1 6716 AE Ede. De Klantenservice bevindt zich op de tweede verdieping.

Hoe komt u in aanmerking voor de ouderbijdrage?

Wat betaalt u voor de peuteropvang?
Maak gebruik van de rekentool.
De hoogte van de te betalen bijdrage aan Spelenderwijs is afhankelijk van uw inkomen en het aantal uren dat uw kind per week naar de peuteropvang komt. De peuteropvang is 40 weken per jaar geopend. U betaalt een vast bedrag per maand. Spelenderwijs incasseert altijd rond de 1e van de maand vooruit.