DE BELHAMELS

Jouw kind is van harte welkom bij buitenschoolse opvang De Belhamels. Onze vestiging bevindt zich in het gebouw van Scouting Langenberggroep in een prachtige bosrijke omgeving. Bso De Belhamels ligt in de wijk ‘de Berg’ en dichtbij de wijk Enka en de Kazerneterreinen. Gaat jouw zoon of dochter naar de Koning David School, Louise de Coligny, De Regenboog of de Calluna montessorischool? Dan treft hij of zij vast bekende gezichten.

Een uitdagende omgeving.

Als je ergens lekker kunt buitenspelen, dan is het wel bij De Belhamels. We maken namelijk gebruik van alle faciliteiten in en rondom het gebouw van de scouting. De bosrijke omgeving biedt eindeloos veel mogelijkheden voor kinderen om te ondernemen. Lekker de natuur in, aan de slag met bouwmaterialen, een bordspelletje doen, samen koken in de keuken of, onder begeleiding, een kampvuur maken in de zitkuil. Bij ons kan het allemaal!

Kinderen mogen zelf beslissen.  

Meedoen aan een van onze activiteiten of lekker chillen? Kinderen mogen zelf beslissen wat ze doen. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kinderen worden uitgedaagd en inspraak hebben. Zo maken we van de bso een plek waar ieder kind zich thuis voelt.

rondleiding aanvragenschrijf jouw kind in

Of bereken jouw kosten >

Praktische informatie.

Maandag
14:00 - 18:30

Dinsdag
14:00 - 18:30

Woensdag
Gesloten

Donderdag
14:00 - 18:30

Vrijdag
Gesloten

We werken met 1 horizontale basisgroep bij minder dan 21 kinderen. En met 2 basisgroepen wanneer er 21 of meer kinderen zijn. De 2 groepen worden dan verdeeld in 4-7 en een 7+ groep. Op basis van hun leeftijd weten zij in welke basisgroep zij zitten. 

Impressie.

Suzanne van de Noort
Vestigingsmanager


Buurtmeesterweg 27  
6711 HL Ede  

06 – 43 19 10 20  
belhamels@spelenderwijsede.nl  

LRKPnr: 192849608 

Plan route

Rondleiding aanvragen

1707949325642.jpg

Erika de Groot
Klantadviseur
026 - 35 22 941
e.degroot@skar.nl 
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.  

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Spelenderwijs Ede.