De Veldmuis

Bij de Veldmuis bieden we peuteropvang. Je vindt ons in hetzelfde pand als de buitenschoolse opvang Super Groover. Onze vestiging ligt centraal en dichtbij uitvalswegen in de wijk Veldhuizen. De Veldmuis is een ontmoetingsplek voor kinderen van diverse culturen. Kom gerust een keer langs om een indruk te krijgen van onze peuteropvang.    

Uk & Puk methode.   

Veldmuis is een van de Uk & Puk-vestigingen van Spelenderwijs Ede. Aan de hand van thema’s werken we aan alle ontwikkelingsgebieden van jouw peuter. Het spel van kinderen staat hierbij centraal. Ook werken we nauw samen met basisschool de Groene Vallei. Voor jouw peuter is de overstap naar de basisschool zó gemaakt.     

Eindeloos op avontuur.  

Zowel binnen als buiten valt er bij de Veldmuis van alles te beleven. Binnen hebben we verschillende speelhoeken, zoals een bouwhoek, knutselpodium, huiskamerhoek en de voorleeshoek. Maar wij zijn ook vaak te vinden op het grote plein bij onze groepsruimte. Onze pedagogisch medewerkers zetten zich iedere dag met passie en plezier in om de kinderen een mooie tijd te bezorgen.  

rondleiding aanvragenschrijf jouw kind in

Of bereken jouw kosten >

Praktische informatie.

Maandag
8:30 – 12:30  

Dinsdag
8:30 – 12:30  

Woensdag
8:30 – 12:30  

Donderdag
8:30 – 12:30  

Vrijdag
8:30 – 12:30  

We hebben een groep:  

  • een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar

Je kunt kiezen uit minimaal 2 dagdelen van maandag tot en met vrijdag.

Een VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen met extra aandacht voor de taal. Het Consultatiebureau geeft bij kinderen met een risico op een taalachterstand een schriftelijke indicatie af waarmee jouw kind een VVE locatie kan bezoeken tegen een gereduceerd tarief.

Jouw kind komt 4 dagdelen.

Impressie.

Suzanne van de Noort
Vestigingsmanager

Groenendaal 7 (in basisschool De Groene Vallei)  
6715 BA Ede  

06-40287398  

LRKPnr: 161128439  

Plan route

Rondleiding aanvragen

1707949325642.jpg

Erika de Groot
Klantadviseur
026 - 35 22 941
e.degroot@skar.nl 
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.  

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Spelenderwijs Ede.