Klein Vossenhol

Jouw kind is van harte welkom bij peuteropvang Klein Vossenhol in Bennekom. We zijn gehuisvest in gebouw Collage. Dit gebouw delen we samen met: de Wilhelminaschool, Buurtcentrum ’t Laag, Buitenschoolse opvang Ratjetoe en Cultura (bibliotheek) en er is een groot speelplein. We hebben genoeg ontdek- en speelmogelijkheden voor jouw peuter!

Activiteiten voor ieder kind.

Iedere peuter is welkom bij ons. Ons activiteitenaanbod is daarom zo ingericht, dat iedereen mee kan doen. Zo kunnen de kleintjes zich bijvoorbeeld vermaken in een van de vele speelhoeken, onze binnen zandbak en de gymzaal. Wat onze vestiging extra bijzonder maakt, is dat we het pand delen met de bibliotheek. Daar zijn we vaak te vinden met de kinderen. Ook maken we geregeld een uitstapje naar het bos of de kinderboerderij. Bij ons draait alles om het creëren van een vrolijke, leerrijke en gevarieerde omgeving waar jouw kind met plezier kan opgroeien.

Activiteitencommissie voor ouders.

Wij vinden het belangrijk om jou als ouder te betrekken bij de gang van zaken en activiteiten. Daarom hebben we een activiteitencommissie.

Samenwerking met school.

We hebben een prettige samenwerking met de Wilhelminaschool. Op onze vestiging maken we gebruik van de Puk-methode en we hebben samen met school het project ‘Sterke start’. Hierdoor maken peuters spelenderwijs kennis met school voor een soepele overstap.

rondleiding aanvragenschrijf jouw kind in

Of bereken jouw kosten >

Praktische informatie.

Maandag
08:30 – 12:30  

Dinsdag
08:30 – 12:30  

Woensdag
08:30 – 12:30  

Donderdag
08:30 – 12:30  

Vrijdag
08:30 – 12:30  

We hebben één groep :

  • Peutergroep 2-4 jaar

Je kunt kiezen uit minimaal 2 dagdelen van maandag tot en met vrijdag.

Een VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen met extra aandacht voor de taal. Het Consultatiebureau geeft bij kinderen met een risico op een taalachterstand een schriftelijke indicatie af waarmee jouw kind een VVE locatie kan bezoeken tegen een gereduceerd tarief. Jouw kind komt 3 dagdelen.

Impressie.

Lilian Aalbers
Vestigingsmanager


Hogeweg 23  
6721 VD Bennekom  

06-13012201  
kleinvossenhol@spelenderwijsede.nl   

LRKPnr: 374785387 

Plan route

Rondleiding aanvragen

1707949325642.jpg

Erika de Groot
Klantadviseur
026 - 35 22 941
e.degroot@skar.nl 
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.  

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Spelenderwijs Ede.