Spetter spat

Jouw kind is van harte welkom bij peuteropvang Spetter Spat. Onze vestiging vind je tegenover basisschool de Kern en bij buitenschoolse opvang KC de Kern en BuitenGewoon van Spelenderwijs Ede, gelegen in de wijk Kernhem. Wij bieden een sfeervolle omgeving die peuters voldoende uitdaagt om spelenderwijs te ontdekken. Kom gerust eens een keer langs om een indruk te krijgen van onze peuteropvang.   

Uk & Puk methode.    

Spetter Spat is een van de vestigingen van Spelenderwijs Ede die werken met de Uk & Puk methode. Aan de hand van thema’s werken we aan alle ontwikkelingsgebieden van jouw peuter. Het spel van kinderen staat hierbij centraal. Zo bouwen we ook aan hun zelfvertrouwen en dat is het mooiste wat we kinderen kunnen geven. 

Spelenderwijs leren en ontdekken.  

We hebben een mooie, grote ruimte met verschillende speelhoeken om de kinderen fijn te laten spelen. Peuters worden hier uitgedaagd om samen te spelen. Wij vinden het heel prettig en belangrijk om jou, als ouder, te betrekken bij de gang van zaken en activiteiten. Zo informeren wij jou over de thema’s waarmee we aan de slag gaan met de kinderen en we plaatsen foto’s in het ouderportaal. Zo kun je dagelijks meegenieten van wat jouw peuter meemaakt bij Spetter Spat! 

rondleiding aanvragenschrijf jouw kind in

Of bereken jouw kosten >

Praktische informatie.

Maandag
8:30 – 12:30  

Dinsdag
8:30 – 12:30  

Woensdag
Gesloten  

Donderdag
8:30 – 12:30  

Vrijdag
8:30 – 12:30 

We hebben een groep:  

  • Een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Je kunt kiezen uit minimaal 2 dagdelen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Een VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen met extra aandacht voor de taal. Het Consultatiebureau geeft bij kinderen met een risico op een taalachterstand een schriftelijke indicatie af waarmee jouw kind een VVE locatie kan bezoeken tegen een gereduceerd tarief. Jouw kind komt 4 dagdelen.

Impressie.

Suzanne van de Noort
Vestigingsmanager

Distelberg 1  
6718 EB Ede  

06-40951201  
spetterspat@spelenderwijsede.nl  

LRKnr: 507714039 

Plan route

Rondleiding aanvragen

1707949325642.jpg

Erika de Groot
Klantadviseur
026 - 35 22 941
e.degroot@skar.nl 
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.  

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Spelenderwijs Ede.