’t Kruimeltje

Onze vestiging bevindt zich in basisschool De Lettertuin, waar we een warme en rustige sfeer bieden met open en creatieve ruimtes. Bij ons kun je terecht voor de opvang van jouw peuter. Peuters zijn natuurlijke ontdekkingsreizigers die de wereld graag verkennen. Daarom stimuleren we hun nieuwsgierigheid in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. We maken daarbij gebruik van de Piramide methode.  

De ontwikkeling van jouw kind staat voorop.  

We bieden een scala aan spelmateriaal en activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Elk kind is uniek, daarom zijn wij sterk in het aanbieden van ontwikkelingsgericht materiaal dat past bij de individuele behoeften van jouw peuter. Zowel binnen als buiten kunnen kinderen naar hartenlust ontdekken, met een knutsel-podium, leeshoek, bouwhoek en een winkeltje. Buiten hebben we een ruim plein tot onze beschikking, compleet met een prachtige natuurtuin en waterbaan. 

Uitjes met ouders.  

Wij organiseren koffieochtenden voor ouders. Je bent dan van harte welkom om samen met jouw kind te spelen onder het genot van een kop koffie of thee. Ook maken we regelmatig gezellige uitstapjes naar de kinderboerderij samen met ouders. 

rondleiding aanvragenschrijf jouw kind in

Of bereken jouw kosten >

Praktische informatie.

Maandag
8:30 – 12:30  

Dinsdag
8:30 – 12:30  

Woensdag
8:30 – 12:30  

Donderdag
8:30 – 12:30  

Vrijdag
8:30 – 12:30  

We hebben een groep:  

  • een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar  

Je kunt kiezen uit minimaal 2 dagdelen van maandag tot en met vrijdag.

Een VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma is speciaal gericht op het stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen met extra aandacht voor de taal. Het Consultatiebureau geeft bij kinderen met een risico op een taalachterstand een schriftelijke indicatie af waarmee jouw kind een VVE locatie kan bezoeken tegen een gereduceerd tarief.

Jouw kind komt 4 dagdelen.

Impressie.

Lilian Aalbers
Vestigingsmanager

De Ruyterstraat 1  
6712 DR Ede

06-82447792  
kruimeltje@spelenderwijsede.nl 

LRK nr: 126195079  

Plan route

Rondleiding aanvragen

1707949325642.jpg

Erika de Groot
Klantadviseur
026 - 35 22 941
e.degroot@skar.nl 
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.  

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Spelenderwijs Ede.