TARIEVEN

U vindt de tarieven op de volgende pagina's: peuteropvang en voorschool, dagopvang en de buitenschoolse opvang.

Bereken uw netto kosten per maand

Met onze rekentool weet u binnen twee minuten waar u aan toe bent. Persoonlijk en vrijblijvend. U kunt de netto kosten berekenen voor diverse vormen van opvang.

Peuteropvang
Hoeveel uren werkt u? Bij eenverdieners vult u de uren van degene die werkt in, bij twee verdieners de uren van de minst werkende. Het invullen van de naam van uw kind(eren) is optioneel. Houd uw jaarinkomen en dat van uw eventuele partner bij de hand. Deze gegevens vindt u op uw loonstrook, jaaropgaaf of opgaaf inkomstenbelasting. Geef als eerste de leeftijd van uw kind aan. Wanneer uw kind een VVE indicatie heeft gekregen is het derde, gratis dagdeel, al verwerkt in de netto maandkosten. Neem contact op met de klantenservice wanneer uw kind meer dan 16 uur per week naar een VVE groep gaat of wanneer uw kind meer dan 8 uur per week naar een reguliere groep gaat. Zij helpen u graag verder met de berekening van de netto maandkosten.

Dagopvang en bso
Hoeveel uren werkt u? Bij eenverdieners vult u de uren van degene die werkt in, bij twee verdieners de uren van de minst werkende. Het invullen van de naam van uw kind(eren) is optioneel. Houd uw jaarinkomen en dat van uw eventuele partner bij de hand. Deze gegevens vindt u op uw loonstrook, jaaropgaaf of opgaaf inkomstenbelasting. Geef als eerste de leeftijd van uw kind aan. Neem contact op met de klantenservice wanneer u vragen hebt of het invullen van de rekentool niet lukt. Zij helpen u graag verder met de berekening van de netto maandkosten.

 

Let op! Recent heeft de Rijksoverheid aangekondigd de rijksnorm extra te willen gaan verhogen naar € 10,25 voor dagopvang en € 9,12 voor de buitenschoolse opvang. De berekening in onze rekentool werkt al met deze verhoogde rijksnorm.